BNR Nieuwsradio

Dé radiozender voor de B2B doelgroep

BNR is de aanjager van de vooruitgang. BNR brengt altijd het allerlaatste nieuws, maar zorgt ook voor duiding en verdieping. BNR maakt nieuws voor nieuwsgierige mensen die verder kijken en luisteren. Topjournalistiek met intelligente programma’s, spraakmakende presentatoren, spannende debatten en speels vermaak. Alles zodat de luisteraar de juiste bagage heeft om verder te komen. Iedere dag weer.

Redactionele speerpunten

Politiek, economie, zaken, maatschappij, innovatie, legal, media, arbeidsmarkt, beurs, opinie, mobiliteit, leiderschap, personal finance en sport.

Luisteraarprofiel

BNR luisteraars zijn ambitieuze, ondernemende mensen. Zij zijn continu opzoek naar (persoonlijke) verbetering, nieuwe vormen van werk en leven en uitdagende stellingen om over na te denken. De luisteraars hebben een sterke band met BNR Nieuwsradio omdat deze aansluit bij hun persoonlijke levenssfeer.

Adverteren

BNR Nieuwsradio brengt u in contact met ambitieuze ondernemende mensen. U kunt, afhankelijk van uw wensen, kiezen uit vier krachtige bereikspakketten, tal van sponsormogelijkheden of voor een tailormade campagne.

Voordelen voor de adverteerder

BNR is een kwalitatief hoogstaand journalistiek product en heeft een ijzersterk imago in de zakelijke doelgroep. Uw campagne lift hier op mee. BNR Nieuwsradio heeft een unieke positie in het Nederlandse radiolandschap: geen andere radiozender in Nederland biedt zo'n hoog selectief bereik in de zakelijke doelgroep B-to-B/AB1 als BNR Nieuwsradio. Bij BNR geen waste maar kwalitatief bereik zonder ruis. Dat betekent met minder budget meer bereiken.

Lees verder
Facts & Figures
  • Weekbereik ma-zo 06:00-24:00: 491.000 luisteraars (NLO gem. cum. weekbereik jan-jun 2017)
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands