BNR Podcasts

BNR Podcasts

BNR Nieuwradio gaat zijn nieuws-en kennis aanbod verder personaliseren en digitaliseren door middel van podcasts. Er zit een stijgende lijn in het percentage van de bevolking dat de afgelopen maand naar een podcast heeft geluisterd. Digitaal en on demand luisteren neemt toe. Mensen willen onderweg luisteren en op basis van persoonlijke interesses. Op deze manier kunnen luisteraars relevante audio luisteren waar en wanneer zij dat maar willen. Een logische stap voor BNR Nieuwsradio.

Over Podcasts

Een podcast is een on demand aanbod van audio. Anywhere, anytime. Luisteren wanneer het uitkomt met relevante content en luisteren op basis van interesses. Het luisterpubliek is selectief en op zoek naar verdieping met betrekking tot een specifiek onderwerp. De podcasts worden online verspreid via web, app en bekende podcastkanalen zoals iTunes en Spotify.

Mogelijkheden

- BNR Podcast: een digital only uitzending waarvan de inhoud redactioneel en onafhankelijk is en het domein passend is bij BNR Nieuwsradio;

- Brand Story: branded content in opdracht van de sponsor en gemaakt door BNR Nieuwsradio, het domein past bij BNR Nieuwsradio;

- Podcast advertentie: bestaande podcasts die al gemaakt is, domein past bij BNR Nieuwsradio en wordt opgenomen in de omgeving van BNR.nl en de BNR app.

Lees meer in de PDF (rechts op deze pagina).

Te sponsoren concepten

BNR Vandaag, BNR De Technoloog, BNR De Klassieker, BNR Superstar of Business, BNR Off the Grid, BNR Pole Position, BNR Helden Tour Talk, BNR Penguin Familiebedrijven en BNR Retail.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden om partner te worden van BNR Podcasts? Neem contact op met uw Account Manager of met Sales Support.

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Lees verder
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands