BNR Internet Vandaag / sponsor worden

BNR Internet Vandaag

BNR Internet Vandaag is een dagelijks item binnen de Ochtendspits en Spitsuur op BNR Nieuwsradio. In het item vertellen redacteuren Thomas van Groningen en Bram van Dijk over baanbrekende ontwikkelingen in de technologie en de meest intrigerende en veelbesproken ontwikkelingen op internet. Luisteraars worden in vijf minuten bijgepraat en de leukste feiten en filmpjes verschijnen op de pagina www.bnr.nl/vandaag.

Propositie

Dagelijks onder de aandacht bij ambitieuze, ondernemende mensen? Dan is BNR Internet Vandaag de uitgelezen kans. Uw naam en pay-off worden een jaar lang direct na het item door middel van een audioboard gecommuniceerd. Bovendien krijgt u airtime voor een eigen radiospot. Daarnaast staat het vrij om eigen (commerciële) content te plaatsen op de programmapagina van het item, die te vinden is op www.bnr.nl/vandaag. Bovendien mag de sponsor alle content (her)gebruiken voor eigen doeleinden, onder voorwaarde van bronvermelding.Promotieschema per dag

Radio: 4x audioboard van 5 sec. met naam sponsor en pay-off, direct na het item. Radiospot van 20 sec. in het eerste commercialblok na 1e item.                                                      

Online: Een programma-pagina met content en banners van de sponsor.

Investering

Voor het sponsoren van de ochtend- én de middaguitzending bedraagt de investering              € 150.000,- per jaar. Voor het sponsoren van de ochtend- óf de middaguitzending bedraagt de investering € 80.000,- per jaar.

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Lees verder
Facts & Figures
  • Uitzending in de ochtend: 2x per dag 5 minuten op maandag t/m vrijdag om 07:19 uur en 08:50 uur
  • Uitzending in de middag: 2x per dag 5 minuten op maandag t/m donderdag om 16:22 uur en 17:48 uur
  • Presentatoren: Thomas van Groningen en Bram van Dijk
  • Bereik item: 241.000 luisteraars per week
  • Bereik radiospots: 127.000 luisteraars per week
  • Bereik audioboards: 207.000 luisteraars per week
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands