De Businessclub

BNR De Businessclub

De Businessclub is een initiatief van MKB Nederland en BNR Nieuwsradio. In deze netwerkorganisatie zoeken ambitieuze ondernemers elkaar op om zich te ontwikkelen, op de hoogte te blijven en beter te worden als ondernemer. De Businessclub helpt ondernemers aan een goed verhaal. Per jaar worden vijf bijeenkomsten in de Randstad georganiseerd en één groot event in Groningen. De bijeenkomsten vormen een reeks, maar zijn ook los te bezoeken. Het overkoepelende thema van alle events is ‘Jouw bedrijf in de spotlights’. De bijeenkomsten zijn interactief en praktijkgericht, met thema’s als marketingcommunicatie, presenteren, de elevator pitch en gebruik van social media. We ontvangen aansprekende, gerenommeerde gasten met ervaringsverhalen. Na een voorselectie mogen enkele ondernemers hun bedrijf aan de zaal pitchen om kans te maken op gratis reclamespots op BNR Nieuwsradio. Deelnemers kunnen aan het einde van het traject de online badge ‘Bedrijf met een goed verhaal’ in ontvangst nemen.

Propositie

Sponsor worden in De Businessclub levert u een unieke samenwerking op. Nergens komt u zo dichtbij uw doelgroep van Nederlandse ondernemers. Uw merk is goed zichtbaar tijdens de events en er is een grootschalige omlijstingscampagne in de krant, op de radio en online.

 

 

Promotieschema per event

Event: exposure sponsor op locatie, incl. openingswoord en exposure op de Businessclub Netwerkapp die deelnemers gebruiken om te netwerken.

Radio: 105 promo’s van 30 sec. op BNR Nieuwsradio, incl. 5 sec. voor de sponsor.

Print: 4 advertenties in Het Financieele Dagblad van 296 x 106 mm incl. logo sponsor.

Online: 210.000 impressies leaderboards op BNR.nl en FD nl incl. logo sponsor. Mogelijkheid delen content op www.bnr.nl/businessclub.

Social media: logo op Facebook- en Twitterpagina. Max 24 gesponsorde berichten per jaar.

Investering

Exclusieve sponsoring van De Businessclub kost €140.000,- voor een periode van 12 maanden of €75.000,- bij meerdere sponsoren. Excl. BTW, geen bureaukorting van toepassing.

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Lees verder
Facts & Figures
  • Een initiatief van MKB-Nederland en BNR Nieuwsradio.
  • Interactieve en praktijkgerichte bijeenkomsten.
  • In dialoog met Nederlandse ondernemers. Vakexperts geven visie en duiding.
  • Toegang tot het BNR en MKB netwerk.
  • Bereik promo’s op BNR Nieuwsradio: 463.000 luisteraars (Bron: NLO, feb-mrt 2016)
  • Bereik leaderboards FD.nl en BNR.nl: 210.000 impressies
  • Bereik promotie in Het Financieele Dagblad: 141.800 lezers per dag (Bron: ma-za NPDM 2017 III)
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands