BNR Beurswatch / sponsor worden

BNR Beurswatch 

In BNR Beurswatch wordt de luisteraar wekelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van beurs en beleggen. Een wisselend panel van analisten en vermogensbeheerders discussieert met BNR-presentator Rob Jansen over bedrijven, sectoren en economische ontwikkelingen. Iedere aflevering blikt hij met twee gasten terug op de afgelopen beursweek in binnen- en buitenland.

Propositie

Als sponsor van BNR Beurswatch claimt uw merk het domein ‘beurs en beleggen’. U verbindt zich middels uw merknaam, pay-off en logo aan het programma. Dit betekent dat u in alle promotionele uitingen zicht- of hoorbaar bent. Zo bouwt u in korte tijd naamsbekendheid op. Op de online programmapagina op BNR.nl bent u vrij om eigen content te plaatsen.

Promotieschema per week

Radio: 18 promo’s van 25 sec., waarvan 5 sec. voor de sponsor. Minimaal 8 audioboards per week van 5 sec. (“mede mogelijk gemaakt door”).

Print: 1 advertentie in Het Financieele Dagblad van 96 x 108 mm, incl. logo sponsor.

Online: 1 online programmapagina met content en banners van de sponsor.

Investering

Bij exclusieve sponsoring bedraagt de bijdrage voor de sponsorduur van één jaar netto/netto €200.000,-. Bij gedeelde sponsoring bedraagt de bijdrage voor de sponsorduur van één jaar netto/netto € 125.000,- per sponsor (minimaal 2, maximaal 3 sponsors).

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Presentator van BNR Beurswatch: Rob Jansen
Presentator van BNR Beurswatch: Rob Jansen
Lees verder
Facts & Figures
  • Uitzending: elke vrijdag 18:30 – 19:00 uur
  • Presentator: Rob Jansen
  • Bereik programma (incl. herhalingen): 83.000 (NLO gem. cum. weekbereik jan-jun 2017)
  • Bereik promo’s: 195.000 luisteraars per week
  • Bereik audioboards: 84.000 luisteraars per week
  • Bereik promotie in Het Financieele Dagblad: 141.800 lezers per dag (Bron: ma-za NPDM 2017 III)
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands