IT Masters

IT Masters

IT Masters is hét event waar 150 jonge, hoogopgeleide IT-talenten en de top van het Nederlandse bedrijfsleven elkaar ontmoeten en uitdagen. Het event bestaat uit o.a. een interactief debat dat semi-live op BNR Nieuwsradio wordt uitgezonden, een paneldiscussie met drie CTO’s van topbedrijven en vijftien impactvolle break-outs waarin IT talenten in een specifiek vraagstuk van een bedrijf duiken. Daarnaast zijn er diverse interviews, netwerkmogelijkheden en een plenaire finale waarbij er live verbinding wordt gemaakt met een vooraanstaande IT-bestuurder in Sillicon Valley. Tijdens de finale wordt de winnaar van de break-out sessies bekend gemaakt, die een vijfdaagse reis naar Sillicon Valley wint. BNR Nieuwsradio levert de moderator van de dag.

Propositie

IT Masters is de uitgelezen kans om uw bedrijf te presenteren als impactvolle tech/IT-dienstverlener. In één dag komt u in contact met maar liefst 150 hoogopgeleide IT- talenten. Naats een grootschalige omlijstingscampagne komt ontvangt u als hoofdsponsor ook de CV-profielen van de IT-talenten.

Promotieschema per week                   Promotieschema hoofdsponsor (max. 3 sponsors).

Event: aanwezigheid en bedrijfspromotie in break-out sessie.

Radio: 160 promo’s van 30 sec. waarvan 10 sec. voor drie hoofdsponsors. Aankondiging van het event met naamsvermelding van de sponsors (“mede mogelijk gemaakt door…”). Tijdsvak ma-zo 06:00-20:00u. 4 audioboards rondom uitzending (inlcusief herhaling).

Print: 5 full colour aankondigingsadvertenties in Het Financieele Dagblad 146 x 222 mm (1/4 pagina), incl. logo’s sponsors.

Online: 500.000 impressies roadblocks met logo’s hoofdsponsors bestaande uit leaderboard en rectangle op websites Business Talent Network.nl, BNR.nl en FD.nl. Online eventpagina op FD.nl en BNR.nl: Hier wordt naar verwezen in promo’s, advertenties en banners. Logovermelding (groot) van hoofdsponsors. 1x mailing naar geadresseerden met logo’s hoofdsponsors.

Talent: ontvangst CV profielen IT-talenten.

Promotieschema premium sponsor (max. 12 sponsors).

Event: aanwezigheid en bedrijfspromotie in break-out sessie.

Online eventpagina: Hier wordt naar verwezen in promo’s, advertenties en banners. Logovermelding (klein) van premium sponsors.

Investering

Investering hoofdsponsor (max. 3 sponsors): €30.000,- excl. BTW. Investering premium sponsor (max. 12 sponsors): € 9.950,- excl. BTW.

Over BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad

Het FD en BNR Nieuwsradio hebben een onafhankelijke journalistieke redactie. Het vaststellen van de onderdelen en sprekers van het debat gebeurt in overleg tussen de sponsor en de redacties. Beide partijen moeten zich kunnen herkennen in de gekozen thematiek. De redactionele invulling van het debat gebeurt op onafhankelijke wijze door de redacteuren.

Lees verder
Facts & Figures
  • 1-daags event met een interactief debat, een CTO paneldiscussie, impactvolle breakouts, interviews en netwerkmogelijkheden.
  • 150 jonge, hoogopgeleide IT-talenten lossen vraagstukken op.
  • 15 bedrijven presenteren zich als impactvolle Tech/IT-dienstverlener en bieden een inhoudelijk krachtig programma.
  • Bereik promo’s op BNR Nieuwsradio: 525.000 luisteraars per week. (Bron: NLO, jan-feb 2016)
  • Bereik audioboards op BNR Nieuwsradio: 25.000 luisteraars per week. (Bron: NLO, jan-feb 2016)
  • Bereik online: 500.000 impressies roadblocks
  • Bereik promotie in Het Financieele Dagblad: 141.800 lezers per dag (Bron: ma-za NPDM 2017 III)
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands