BNR Juridische Zaken / sponsor worden

BNR Juridische Zaken 

BNR Juridische Zaken besteedt aandacht aan alles wat met recht en onrecht te maken heeft. Het programma gaat niet alleen over strafrecht, maar ook over arbeidsrecht, notarieel recht, intellectueel eigendomsrecht en ondernemingsrecht. Iedere week worden twee onderwerpen behandeld: een actueel en breed onderwerp met verstrekkende juridische implicaties en een luchtiger onderwerp wat (letterlijk) dicht bij de luisteraar staat. Iedere week wordt afgesloten met de juridische Vraag van de Week, ingestuurd door een luisteraar. Eén keer per maand is er een langdurig interview met de “Meester van de Maand”.

Propositie

Als sponsor van BNR Juridische Zaken claimt uw merk het domein ‘recht, advocatuur en mediation’. Via alle promotionele uitingen is uw merk zicht- of hoorbaar middels uw merknaam, pay-off en logo. Op BNR.nl staat een online programmapagina waar eigen content kan worden geplaatst. Zo bouwt u in korte tijd naamsbekendheid op en wordt uw merk geassocieerd met dit thema.

 

Promotieschema per week

Radio: 18 promo’s van 25 sec., waarvan 5 sec. voor de sponsor. Minimaal 8 audioboards per week van 5 sec. (“mede mogelijk gemaakt door”).      

Print: 1 advertentie in Het Financieele Dagblad van 96 x 108 mm, incl. logo.                        

Online: Een online programmapagina met content en banners van de sponsor.

Investering

Bij exclusieve sponsoring bedraagt de bijdrage voor de sponsorduur van één jaar netto/netto €200.000,-. Bij gedeelde sponsoring bedraagt de bijdrage voor de sponsorduur van één jaar netto/netto € 125.000,- per sponsor (minimaal 2, maximaal 3 sponsors).

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Presentator Ronald Olsthoorn
Presentator Ronald Olsthoorn
Lees verder
Facts & Figures
  • Uitzending: dinsdag 15:30-16:00 uur
  • Presentator: Ronald Olsthoorn
  • Bereik programma (incl. herhalingen): 97.000 luisteraars per week (NLO gem. cum weekbereik jan-jun 2017)
  • Bereik promo’s: 195.000 luisteraars per week
  • Bereik audioboards: 95.000 luisteraars per week
  • Bereik promotie in Het Financieele Dagblad: 141.800 lezers per dag (Bron: ma-za NPDM 2017 III)
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands