BNR The Friday Move / sponsor worden

BNR The Friday Move

‘De journalistieke vrijdagmiddagborrel van Nederland’. Iedere vrijdag tussen 16:00 en 18:30 uur wordt BNR The Friday Move uitgezonden vanaf een aansprekende locatie in Nederland. Wekelijks schuift een topgast aan tafel bij presentator Wilfred Genee. Het programma heeft snelheid, humor, scherpte en het karakter van een Amerikaanse talkshow. Redactionele speerpunten zijn politiek, economie, sport en cultuur. De luisteraar krijgt bovendien elk half uur het laatste nieuws, ingebed tussen twee blokken reclame, weer en verkeer. BNR The Friday Move is naast een radioprogramma ook een netwerkevenement, waar de sponsor in de gelegenheid wordt gesteld haar relaties uit te nodigen.

Propositie

Uw merk verbinden aan dit wekelijkse veelzijdige programma? Via alle promotionele uitingen is uw merk zicht- of hoorbaar middels naam, pay-off en logo aan het radioprogramma. Daarnaast staat het vrij om eigen (commerciële) content te plaatsen op de online programmapagina van het programma. Bovendien mag de sponsor alle content van het programma (her)gebruiken voor eigen doeleinden, onder de voorwaarde van bronvermelding. De uitzending wordt ook gepromoot op de BNR Facebookpagina en op het twitteraccount @BNRFridaymove.

 

Promotieschema per week

Radio: 25 promo’s van 25 sec., waarvan 15 sec. voor de sponsor.12 audioboards van 5 sec. per uitzending (“mede mogelijk gemaakt door”).      

Print: 1 aankondigingsadvertentie in Het Financieele Dagblad van 146 x 222 mm, incl. logo sponsor.                                                                  

Online: Een programmapagina met content en banners van de sponsor.                                   

Event: Exposure tijdens het live programma. De mogelijkheid een locatie aan te wijzen voor een uitzending, 4 keer per jaar.

Investering

Voor de sponsorduur van 40 weken bedraagt de sponsorbijdrage netto/netto € 255.000,-.

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Lees verder
Facts & Figures
  • Uitzending: vrijdag 16:00-18:30 uur. Herhalingen: 2x per week.
  • Presentator: Wilfred Genee
  • Bereik programma (live): 84.000 luisteraars per week (Bron: NLO, cumulatief gemiddeld weekbereik, jan-jun 2017)
  • Bereik promo’s: 236.000 luisteraars per week (Bron: NLO, jan-feb 2016)
  • Bereik audioboards: 70.000 luisteraars per week (Bron: NLO, jan-feb 2016)
  • Bereik promotie in Het Financieele Dagblad: 141.800 lezers per dag (Bron: ma-za NPDM 2017 III)
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands