BNR Big Data / sponsor worden

BNR Big Data

Een nieuw programma van BNR Nieuwsradio waarin iedere week alle aspecten van Big Data worden besproken. De redactie stelt een denktank van Big Data experts samen, die adviseert en helpt kwesties van luisteraars op te lossen. Voorafgaand aan het programma worden de luisteraars via een BNR campagne opgeroepen om vragen te stellen rondom Big Data waar zij mee worstelen. Elke vraag vormt een afzonderlijke uitzending.

Propositie

Als sponsor van BNR Big Data claimt uw merk het domein ‘Big Data. U verbindt zich middels uw merknaam, pay-off en logo aan het programma. Dit betekent dat u in alle promotionele uitingen zicht- of hoorbaar bent. Zo bouwt u in korte tijd naamsbekendheid op. Op de online programmapagina op BNR.nl bent u vrij om eigen content te plaatsen

Promotieschema per week

Radio: 18 cromo’s van 25 sec., waarvan 5 sec. voor de sponsor. Minimaal 8 audioboards per week van 5 sec. (“mede mogelijk gemaakt door”).

Print: 1 advertentie in Het Financieele Dagblad van 96 x 108 mm, incl. logo sponsor.

Online: Een online programmapagina met content en banners van de sponsor. Inclusief leaderboard, rectangle, logo vermelding en diverse content mogelijkheden van de partner.

Investering

Bij exclusieve sponsoring bedraagt de bijdrage voor de sponsorduur van één jaar netto/netto € 200.000,-. Bij gedeelde sponsoring bedraagt de bijdrage voor de sponsorduur van één jaar netto/netto € 125.000,- per sponsor (minimaal 2, maximaal 3 sponsors).

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Lees verder
Facts & Figures
  • Uitzending: n.t.b.
  • Presentator: n.t.b.
  • Weekbereik ma-zo 06:00-24:00: 491.000 luisteraars (NLO gem. cum. weekbereik jan-jun 2017)
  • Bereik Het Financieele Dagblad ma - za 141.800 (NPDM 2017 III)
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands