BNR Ask Me Anything / sponsor worden

BNR Ask Me Anything 

Met dit programma laat BNR Nieuwsradio een nieuw, verfrissend geluid horen. Het is een informatief, positief en vooruitkijkend programma, waarin presentator Jörgen Raymann elke werkdag een onderwerp uit de actualiteit kiest. Het thema wordt 's ochtends bekendgemaakt via social media met de oproep aan luisteraars om vragen te stellen. Tussen 14:00 - 15:00 uur wordt met experts gezocht naar antwoorden op deze vragen.

Propositie

Door uw naam aan BNR Ask Me Anything te verbinden, claimt u het meest vernieuwende en interactieve programma van BNR Nieuwsradio. Een radioprogramma waarin onze luisteraars participeren. De doelgroep is jong, kritisch en ‘social by nature’. Deze ‘early adopters’ zijn een interessante commerciële doelgroep aangezien zij met hun eigen netwerk invloedrijk zijn. Als sponsor verbindt u zich middels uw naam, pay-off en logo aan het programma. Dit betekent dat u in alle promotionele uitingen zicht- of hoorbaar bent. Op de online programmapagina op BNR.nl bent u vrij om eigen content te plaatsen.

Promotieschema per week

Radio: 21 algemene promo’s van 30 sec., waarvan 5 sec. voor naam van de sponsor. 7 actuele promo’s van 30 sec., waarvan 10 sec. voor naam en pay-off van de sponsor. Minimaal 20 audioboards van 5 sec. (“mede mogelijk gemaakt door [naam sponsor]”).

Print: 2x advertentie in Het Financieele Dagblad van 96 x 108 mm, incl. logo sponsor.

Online: Een programmapagina met ruimte voor content, video’s, demo’s, onderzoeken, publicaties en banners van de sponsor.

Social: het radioprogramma wordt gepromoot via de sociale kanalen van Jörgen Raymann en BNR Nieuwsradio.

Investering

Bij exclusieve sponsoring bedraagt de sponsorbijdrage voor de sponsorduur van één jaar netto/netto € 325.000,-. Bij gedeelde sponsoring bedraagt de sponsorbijdrage voor de sponsorduur van één jaar netto/netto € 175.000,- per sponsor (minimaal 2, maximaal 3 sponsors), op basis van branche-exclusiviteit.

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Presentator Jörgen Raymann
Presentator Jörgen Raymann
Lees verder
Facts & Figures
  • Uitzending: elke werkdag 14:00 - 15:00 uur
  • Presentator: Jörgen Raymann
  • Weekbereik programma: 87.000 luisteraars per week (NLO gem. cum weekbereik jan-jun 2017)
  • Bereik promo’s en audioboards: n.t.b.
  • Bereik promotie in Het Financieele Dagblad: 141.800 lezers per dag (Bron: ma-za NPDM 2017 III)
Contact
Sales Support salessupport@fd.nl +31(20) 592 85 85
Order & Traffic order@fd.nl +31(20) 592 85 65
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands