BNR Nieuwsradio lanceert podcast BNR De Technoloog

info
Datum 2016-12-08 10:00:43.0
Sectie Nieuwe Artikelen
Auteur Mara van Barneveld
Vanaf vandaag publiceert BNR Nieuwsradio wekelijks het nieuwe podcastprogramma BNR De Technoloog. BNR-presentatoren Herbert Blankesteijn en Ben van der Burg gaan een uur lang in gesprek met spraakmakende experts uit de Nederlandse technologiewereld over trends, ontwikkelingen en achtergronden.

In de podcast is nog meer ruimte voor verdieping dan gebruikelijk is in de reguliere radioprogramma's. Onderwerpen die langskomen zijn o.a. kunstmatige intelligentie, de toekomst van Twitter en podcasting.

BNR Nieuwsradio heeft zichzelf ten doel gesteld zijn nieuws- en kennisaanbod verder te personaliseren en digitaliseren. De bestaande BNR-programmering wordt in 2017 aangevuld met een digitale programmering bestaande uit podcasts over alle belangrijke BNR-domeinen, waaronder technologie, ondernemen en economie. BNR De Technoloog is de eerste podcast die BNR Nieuwsradio lanceert in het domein technologie.

Podcast BNR De Technoloog, vanaf 8 december wekelijks op donderdag op BNR.nl, in de BNR-app en via de bekende podcastkanalen. Beluister hier de eerste uitzending.

Meer nieuws
Podcast BNR De Technoloog op BNR.nl
Podcast BNR De Technoloog op BNR.nl
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands