FD mediagroep biedt programmatic advertising aan

info
Datum 2016-10-27 11:56:55.0
Sectie Nieuwe Artikelen
Auteur Mara van Barneveld
Online advertenties via programmatic inkopen

Sinds kort is het mogelijk om programmatic in te kopen op het kwaliteitsnetwerk van FD Mediagroep. Sandro Pericas, Manager Digital Advertising: “Wij kunnen hiermee voldoen aan de groeiende vraag naar advertentiemogelijkheden. Deze ontwikkeling ligt in lijn met de digitale koers die FD Mediagroep vaart”.

Met haar sterke merken wil FD Mediagroep voor al haar doelgroepen altijd en overal toegang bieden tot actuele en relevante informatie. Dit is steeds vaker via desktop, tablet en mobiel. FD Mediagroep is dan ook hard op weg om van een print- en radiobedrijf te transformeren naar een digitaal nieuws- en informatiebedrijf. Om in te spelen op de veranderde mediaconsumptie van de doelgroep en de behoefte van adverteerders, is het bedrijf continue in ontwikkeling.

Inkoop via programmatic advertising is mogelijk middels Open Exchange, Deal ID en First Look. Op die manier is het mogelijk om doelmatiger te adverteren in het netwerk van FD Mediagroep. Onlangs is het team digital versterkt met Maarten Vrij, Senior Account Manager Digital. Maarten is ruim 15 jaar werkzaam in de media en brengt een ruime ervaring met zich mee op digitaal gebied.

Benieuwd naar de mogelijkheden van programmatic advertising? Neem dan contact op met Maarten.Vrij@fdmediagroep.nl.

Meer nieuws
Sandro Pericas, Manager Digital Advertising
Sandro Pericas, Manager Digital Advertising
Maarten Vrij, Senior Account Manager Digital
Maarten Vrij, Senior Account Manager Digital
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands