BNR Hemmen live vanaf 30 meter hoge reclamemast

info
Datum 2017-08-31 09:38:48.0
Sectie Nieuwe Artikelen
Auteur Patrick Cyrus

BNR Mobility Week weer van start

Het programma BNR Hemmen wordt volgende week elke dag vanaf verschillende locaties uitgezonden, in het kader van de BNR Mobility Week. Op dinsdag 5 september tussen 12:00 en 14:00 uur wordt het programma live vanaf de 30 meter hoge reclamemast aan de A27 bij Houten uitgezonden. Presentator Roelof Hemmen en zijn gasten worden met een hijskraan in de mobiele studio getakeld.

Maandag 4 september gaat de BNR Mobility Week van start. In deze week zendt BNR Nieuwsradio uit vanaf verschillende belangrijke knooppunten in Nederland. Kopstukken uit de Nederlandse auto- en mobiliteitssector geven antwoord op de meest prangende vragen. Ook wordt luisteraars gevraagd mee te denken over oplossingen voor het fileprobleem.

Als er geen veranderingen komen ziet het er naar uit dat de Randstad over tien jaar voor automobilisten ontoegankelijk wordt tijdens de spitsuren. Slibt de Randstad daadwerkelijk dicht? Is er een antwoord op het fileprobleem? Zal men zich over tien jaar per vliegtuig of boot moeten vervoeren?

Programma BNR Mobility Week 2017

Maandag 4 september vindt de start van de BNR Mobility Week plaats op een rondvaartboot in Amsterdam en is BNR ook aanwezig bij de Shell in Amsterdam bij het Westerpark. Dinsdag 5 september is BNR te vinden bij een 30 meter hoge reclamemast aan de snelweg bij Houten richting Utrecht en zijn ze ook aanwezig bij OK tankstation Nieuwegein, langs de snelweg net voor de reclamemast bij Houten. Woensdag 6 september wordt er uitgezonden vanuit Amsterdam Centraal. Donderdag 7 september wordt er uitgezonden vanaf Rotterdam Airport. Tenslotte sluit de BNR Mobility Week op 8 september af in Apeldoorn vanaf een bus die op waterstof rijdt en is BNR ook aanwezig bij de Shell aan de Lange Amerika weg.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio: “De BNR Mobility Week is al jaren een vaste waarde in september. Samen met onze luisteraars gaan we op zoek naar slimme oplossingen voor het fileprobleem. Ook kijken we over de grens in andere Europese landen. Het programma BNR Hemmen zendt uit vanaf geweldige locaties. Van de reclamemast tot en vliegveld en van een varende boot tot een rijdende bus. Ook technisch is de BNR Mobility Week weer een hoogstandje. Ik kijk er naar uit!”

Vrijwillig laten ‘flitsen’ om het fileprobleem op te lossen

Op verschillende locaties is het publiek welkom om zich vrijwillig te laten ‘’flitsen’ en hun oplossing voor het fileprobleem te delen met de BNR-luisteraars. Met een BNR-flitspaal worden er een foto's gemaakt die automatisch via social media worden gedeeld. Daarnaast is het ook mogelijk om met het beste idee een prijs te winnen. Degene die zichzelf tagt op de foto en met een origineel idee weet te komen maakt kans om een VANMOOF elektrische fiets te winnen. Alle luisteraars zijn van harte welkom om langs te komen en krijgen in ieder geval een BNR-koptelefoon en speciale BNR-Autodrop cadeau.

De BNR Mobility Week 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door ALD Automotive, Invest EU en BMW.

Meer nieuws
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands