Paul van Liempt nieuwe presentator van BNR Juridische Zaken

info
Datum 2017-04-03 09:38:35.0
Sectie Nieuwe Artikelen
Auteur Mara van Barneveld
BNR Juridische Zaken heeft een nieuwe presentator: Paul van Liempt. De vlijmscherpe interviewer is voortaan iedere dinsdagmiddag te horen tussen 15:30 en 16:00 uur.

Van Liempt volgt Ronald Olsthoorn op die het programma ruim vier jaar presenteerde. BNR Juridische Zaken belicht de actualiteit vanuit een juridische invalshoek, zoals de ontwikkelingen met de wet DBA, Europese privacywetgeving en de grote strafzaken rond Geert Wilders en Willem Holleeder. Vast onderdeel van het programma is de juridische vraag, waarin een arbeidsconflict of ander geschil van de luisteraar wordt opgelost.

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: "BNR Juridische Zaken is al vele jaren een vaste waarde in onze programmering. We merken dat het programma zowel binnen als buiten de juridische wereld erg goed wordt beluisterd. Met Paul van Liempt krijgt Juridische Zaken een presentator die als geen ander informatie boven water kan krijgen. De advocaat van de radio. Ik zie uit naar nog vele seizoenen Juridische Zaken met Paul van Liempt".

BNR-presentator Paul van Liempt: "Ik verheug me er op om voor het prachtige station BNR Nieuwsradio een parel van een programma te mogen voortzetten. In BNR Juridische Zaken komt alles aan bod wat de rechtsstaat zo belangrijk en boeiend maakt."

Het gaat goed met BNR Nieuwsradio. Het marktaandeel (10+) steeg in de periode jan-feb 2017 maar liefst 33% t.o.v. de vorige meting (bron: Intomart GFK). Het totale weekbereik is gestegen van 505.000 naar 534.000 luisteraars. Met een selectiviteit van 296 is BNR Nieuwsradio met afstand het meest selectieve radiostation in de B2B-doelgroep. BNR Juridische Zaken is met een weekbereik van 80.000 luisteraars een zeer goed beluisterd programma en wordt gesponsord door DAS.

Meer nieuws
BNR presentator Paul van Liempt
BNR presentator Paul van Liempt
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands