BNR Mobilityweek gaat van start

info
Datum 2016-09-12 10:04:33.0
Sectie Nieuwe Artikelen
Auteur Pauline Lubbe
De BNR Mobilitytruck rijdt weer door het land

Vanaf vandaag start de BNR Mobilityweek bij BNR Nieuwsradio. Deze week zendt BNR Nieuwsradio uit vanaf verschillende belangrijke knooppunten in Nederland. De BNR Mobilitytruck is weer van stal gehaald en presentatrice Petra Grijzen rijdt door het hele land.

Vandaag vindt de uitzending plaats vanaf het Shell tankstation De Lucht West, morgen staat de truck op Den Haag Centraal Station (13 sep), woensdag wordt uitgezonden bij de McDonald's in Joure (14 sep), donderdag is er een uitzending vanaf het Pontplein in Amsterdam Noord (15 sep) en de laatste uitzending op vrijdag is vanaf Schiphol bij aankomsthal 3 (16 sep).

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio: “De BNR Mobilityweek is inmiddels een vaste waarde bij BNR Nieuwsradio. Al jarenlang organiseren wij deze week in september. Na de zomer komt het verkeer op de weg en het spoor weer echt op gang. Mobiliteit is een onderwerp waar iedereen mee te maken heeft. Voor BNR is het een van de belangrijkste domeinen waar we aandacht aan besteden, omdat veel van onze luisteraars onderweg naar onze zender luisteren.  De BNR Mobilitytruck is zeer imposant. Het wordt dan ook een prachtige tour met Spitsuur en Petra Grijzen. Ik hoop dat veel luisteraars ons komen opzoeken en dat we innovatieve oplossingen bieden voor de mobiliteitsuitdagingen van Nederland.”

Petra Grijzen bespreekt samen met verslaggevers Martijn de Rijk en Jesse Pinsters belangrijk nieuws en reportages rondom het thema mobiliteit. Ook zijn er gasten uitgenodigd zoals Jos Nijhuis, directeur van Schiphol en Pier Eringa, directeur van ProRail. De verslaggevers nemen het elke dag met een ander vervoersmiddel tegen elkaar op. Hun race eindigt op Schiphol in aankomsthal 3. BNR luisteraars kunnen op elke locatie langskomen om de live radio-uitzending bij te wonen. De BNR Mobilityweek wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door Alphabet.

Meer nieuws
BNR Mobilitytruck
BNR Mobilitytruck
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands