Altran Nederland nieuwe sponsor van BNR Zakendoen

info
Datum 2017-02-01 09:33:12.0
Sectie Nieuwe Artikelen
Auteur Mara van Barneveld
Vanaf 1 februari is Altran Nederland een jaar lang als sponsor verbonden aan het radioprogramma BNR Zakendoen. In BNR Zakendoen komen elke werkdag tussen 10:00 en 12:00 uur diverse topondernemers aan het woord en worden luisteraars op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en diverse economische, maatschappelijke en politieke actualiteiten.

Antoine Poetsma, Chief Commercial Officer van Altran Nederland: “We zien BNR Nieuwsradio als hét medium om een grotere en bredere doelgroep te bereiken. Daarnaast levert het inhoudelijke en nieuwswaardige karakter van BNR Nieuwsradio een bijdrage in de hoogwaardige positionering van het merk Altran."

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: “Ik ben heel blij met de samenwerking met Altran. Het bedrijf kenmerkt zich door innovatie en het helpen van ondernemingen. Dat past precies bij BNR Nieuwsradio. In BNR Zakendoen laten we elke dag creatieve ondernemers horen en bieden we oplossingen. Altran heet ik dan ook van harte welkom als sponsor van BNR Zakendoen”.

Altran is met ruim 28.000 medewerkers wereldwijd leider op het gebied van Engineering en R&D en ondersteunt bedrijven bij het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. In Nederland is Altran recent door de samenvoeging van vier bedrijven gegroeid van zo’n 150 naar 900 medewerkers. Dit sponsorschap biedt diverse mogelijkheden om de naamsbekendheid van Altran in Nederland te vergroten en de dienstverlening onder de aandacht te brengen.

Over BNR Zakendoen

Luisteraars stemmen af op BNR Zakendoen om snel bijgepraat te worden over het economisch nieuws, inspiratie op te doen en (management)tips mee te krijgen voor hun carrière. Je hoort topondernemers over hun zakelijke successen, pitches van startups, diverse columnisten en wisselende co-hosts uit het bedrijfsleven, de wetenschap of de financiële journalistiek. Dit alles afgewisseld met scherpe nieuwsupdates, bedrijfseconomisch nieuws, beursupdates en handige tips. Met BNR Zakendoen kiest BNR Nieuwsradio voor nieuws vanuit de kern van de zaak. Het programma wordt gepresenteerd door Annette van Soest en Thomas van Zijl. Andere sponsoren van het programma zijn MAIN Energie en Atradius.

Meer nieuws
BNR presentatoren Annette van Soest en Thomas van Zijl
BNR presentatoren Annette van Soest en Thomas van Zijl
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden Nieuwsbrief
English
English
Nederlands
Nederlands